CIBI PUBLICOM va ofera litere volumetrice cu un aspect deosebit

CIBI PUBLICOM reprezinta o firma de productie publicitara care va pune la dispozitie servicii profesionale si complete in ceea ce priveste semnalistica pentru exterior si pentru interior.

In cadrul firmei de productie publicitara Bucuresti CIBI PUBLICOM veti beneficia de cele mai potrivite solutii pentru a crea imaginea mult dorita a propriei companii, putand alege dintr-o multime de produse si anume: litere volumetrice, casete luminoase, firme luminoase cu led, totemuri, rooftop-uri publicitare, placari cu dibond, panouri publicitare, gravura laser, etc.

In ceea ce priveste literele volumetrice putem spune ca acestea sunt extrem de eficiente, se pot efectua din diferite materiale, pot sa aiba dimensiuni variate in functie de dorintele clientilor si se pot utiliza in toate domeniile de activitate. De asemenea, literele volumetrice prezinta o rezistenta mare in timp, o stabilitate excelenta, sunt destul de economice (se foloseste neon, tuburi cu gaz spectral, leduri), pot fi usor de montat si au un mare impact asupra privitorilor.

litere volumetrice

CIBI PUBLICOM va ofera litere volumetrice  din polistiren confectionate din materiale de o inalta calitate, ce prezinta o mare rezistenta la variatiile de temperatura si care au o durata mai mare de viata. Aceste litere volumetrice sunt folosite in spatii inchise (case, birouri, spatii comerciale) si sunt vopsite cu vopseluri ecologice. Firma noastra dispune de o echipa tehnica care va realiza conceptul grafic necesar literelor volumetrice, logouri si litere din polistiren, fiind apoi decupate cu o foarte mare precizie in mod computerizat.

 

In general, preturile acestor executii difera in functie de fiecare lucrare in parte, de grosimea polistirenului si de cat de complexe sunt caracterele care se utilizeaza in realizarea lucrarii dorite. Literele volumetrice se gasesc intr-o multime de variante, prezinta un aspect deoasebit si sunt perfecte pentru textele pe care le doriti sau pentru numele companiei dumneavoastra. Trebuie stiut si faptul ca pe piata se gasesc si litere volumetrice neluminoase, acestea fiind confectionate din: plexiglas, alama, aluminiu, komatex.

Vizitati site-ul www.firme-luminoase-bucuresti.ro daca doriti o firma specializata in productie publicitara sau daca doriti alte informatii despre serviciile oferite de firma CIBI PUBLICOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *